Logo no.boatexistence.com

Er høystakker egnet for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Er høystakker egnet for hunder?
Er høystakker egnet for hunder?

Video: Er høystakker egnet for hunder?

Video: Er høystakker egnet for hunder?
Video: ORVIS - How to Hike with Your Dog 2024, Kan
Anonim

Haystacks var en av Wainwrights favorittturer, og med rette! Den har ikke noe vanskelig terreng, men er likevel ganske utfordrende å gå opp. Den har mange bratte oppoverbakker, men er geni alt for hunder.

Er Haystacks en enkel tur?

Haystacks krever noe mindre kryptering i noen korte seksjoner, men det er ikke vanskelig. Selv om ruten holder seg til stier fra Haystacks til Warnscale Beck, er den potensielt vanskelig, igjen ikke vanskelig, trenger bare stell.

Kan du ta hunder opp i høystakkene?

Når du går oppover, er det noen få partier som krever bruk av hendene for stabilitet. Denne travle delen kan være utfordrende hvis stien er våt, men vi har sett folk ta små hunder opp denne ruten. Når du passerer Haystacks, åpner utsikten seg, og på 2,2 mi (2,2 mi) kommer du til den fantastiske Innominate Tarn.

Kan jeg ta hunden min opp til Helvellyn?

Helvellyn. Helvellyn er den tredje høyeste toppen i Lake District og i England, men den byr på en flott tur med en sprek og sterk hund. … I motsetning til Scafell Pike og Sca Fell (de to høyere toppene i Lake District), er Helvellyn mer hundevennlig og mer tilgjengelig for hundekjørere.

Hvor lang tid tar det å gjøre Haystacks?

Det tok oss rundt 5 timer, men vi tumlet rundt på tjæren og gikk ikke i rute, siden det var flott utsikt over Buttermere, Crummock Water og videre. Total stigning var rundt 1700 fot.

Anbefalt: