Logo no.boatexistence.com

Hvordan ble Camila Cabello berømt?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ble Camila Cabello berømt?
Hvordan ble Camila Cabello berømt?

Video: Hvordan ble Camila Cabello berømt?

Video: Hvordan ble Camila Cabello berømt?
Video: The Success Story Of Camila Cabello - From Poor Shy Girl To Absolute Force of Nature 2024, Kan
Anonim

Karla Camila Cabello Estrabao (/kəˈmiːlə kəˈbeɪoʊ/; spansk: [kaˈmila kaˈβeʝo]; født 3. mars 1997) er en cubanskfødt amerikansk sanger og låtskriver. Hun ble kjent som medlem av jentegruppen Fifth Harmony, dannet på The X Factor USA i 2012, og signerte en felles platekontrakt med Syco Music og Epic Records.

Når ble Camila Cabello berømt?

I 2012 gikk hun på audition for X-Factor og ble med i en jentegruppe, Fifth Harmony, der hun var kjent som forsanger. Cabello og hennes bandkamerater ga ut én EP og to studioalbum.

Er Camila Cabello en millionær?

Hvor mye er Camila Cabellos nettoverdi? Camila Cabellos nettoformue er estimert til $14 millioner.

Hva er Taylor Swifts nettoverdi?

På toppen av det hele gir avtalen hennes med Republic henne den ultimate kontrollen over masterinnspillingene, som selv om de er knyttet til Universal, vil bidra til å styrke en nettoverdi som Forbes anslår til $365 millioner.

Er Camila Cabello en jente?

Karla Camila Cabello Estrabao (/kəˈmiːlə kəˈbeɪoʊ/; spansk: [kaˈmila kaˈβeʝo]; født 3. mars 1997) er en cubanskfødt amerikansk sanger og låtskriver. Hun ble fremtredende som medlem av girl-gruppen Fifth Harmony, dannet på The X Factor USA i 2012, og signerte en felles platekontrakt med Syco Music og Epic Records.

Anbefalt: