Logo no.boatexistence.com

Er bredde og bredde det samme?

Innholdsfortegnelse:

Er bredde og bredde det samme?
Er bredde og bredde det samme?

Video: Er bredde og bredde det samme?

Video: Er bredde og bredde det samme?
Video: What Is Length, Height & Width? 2024, Kan
Anonim

Som substantiv er forskjellen mellom bredde og bredde at breadth er omfanget eller mål på hvor bredt eller bredt noe er, mens bredde er tilstanden, egenskapen eller tilstanden til å være til. bred; bredde.

Kalles bredde også bredde?

Selv om ordene bredde og bredde høres nesten like ut, er det forskjell på de to ordene. Hvis du går gjennom ordboken, vil du legge merke til at bredde refererer til avstanden fra side til side av en ting. Også bredde refererer til målingen eller omfanget av noe fra side til side

Hva er forskjellen mellom bredde og dybde?

En nyttig tilnærming til å organisere og beskrive læring på høyskolenivå er å tenke på bredden og dybden i læringen. Bredde av læring refererer til hele spennet av kunnskap om et emne. Dybdelæring refererer til i hvilken grad spesifikke emner er fokusert på, forsterket og utforsket.

Er bred det samme som bred?

Noe som er bredt eller bredt måler en stor avstand fra den ene siden til den andre Du kan si at noe som en gate eller elv er bred. … Når du snakker om deler av noens kropp, bruker du vanligvis bred i stedet for "bred". Han var høy, med brede skuldre.

Hva er lengdeforskjell bredde?

Forskjellen mellom lengde og bredde er at lengden er den lengste siden av objektet, mens bredden er den korteste siden. For eksempel, i et rektangel med sidene 4 cm og 9 cm, måler bredden 4 cm, mens lengden måler 9 cm.

Anbefalt: