Logo no.boatexistence.com

Hva er medisinsk kjemi?

Innholdsfortegnelse:

Hva er medisinsk kjemi?
Hva er medisinsk kjemi?

Video: Hva er medisinsk kjemi?

Video: Hva er medisinsk kjemi?
Video: University of Toronto: What is medicinal chemistry? 2024, Kan
Anonim

Medisinsk kjemi og farmasøytisk kjemi er disipliner i skjæringspunktet mellom kjemi, spesielt syntetisk organisk kjemi, og farmakologi og diverse andre biologiske spesialiteter, …

Hva menes med medisinsk kjemi?

Medisinsk kjemi er en disiplin som omslutter design, utvikling og syntese av farmasøytiske legemidler. Disiplinen kombinerer ekspertise fra kjemi, spesielt syntetisk organisk kjemi, farmakologi og andre biologiske vitenskaper.

Hva innebærer medisinsk kjemi?

Medisinsk kjemi er en disiplin involvert i utvikling, syntese og analyse av medikamenter og andre bioaktive midler. … Trening for en karriere innen medisinsk kjemi innebærer et sterkt fundament i organisk kjemi og biokjemi.

Hva er hensikten med å studere medisinsk kjemi?

Ved å formidle en eksklusiv kunnskapsbase, spiller medisinsk kjemi en viktig rolle i å gi farmasistudenter kritisk tenkning og evidensbaserte problemløsningsferdigheter, slik at de kan oppnå optimal pasient -spesifikke terapeutiske avgjørelser.

Hva fokuserer medisinsk kjemi på?

Medisinske kjemikere er fokusert på medikamentoppdagelse og -utvikling og er opptatt av isolering av medisinske midler som finnes i planter, så vel som etableringen av nye syntetiske legemiddelforbindelser.

Anbefalt: