Logo no.boatexistence.com

Hva spør og by?

Innholdsfortegnelse:

Hva spør og by?
Hva spør og by?

Video: Hva spør og by?

Video: Hva spør og by?
Video: Hva er MS? 2024, Kan
Anonim

By-spredningen er forskjellen mellom prisene som er oppgitt for et umiddelbart salg og et umiddelbar kjøp for aksjer, futureskontrakter, opsjoner eller valutapar. Størrelsen på bud-spreaden i et verdipapir er ett mål på likviditeten i markedet og størrelsen på transaksjonskostnaden.

Hva betyr bud og spør?

Budpriser refererer til den høyeste prisen tradere er villige til å betale for en sikkerhet. Tilbudsprisen, derimot, refererer til den laveste prisen som eierne av verdipapiret er villige til å selge det for.

Hvorfor er budet høyere enn budet?

Vanligvis bør anbudsprisen på et verdipapir være høyere enn budprisen. Dette kan tilskrives den forventede atferden at en investor ikke vil selge et verdipapir (anmodningspris) for lavere enn prisen de er villige til å betale for det (budpris).

Kjøper du til bud- eller salgspris?

Definisjon: Bud-Ask Spread er vanligvis forskjellen mellom salgspris (tilbud/salg) og bud (kjøp/kjøp) for et verdipapir. Tilbudspris er verdipunktet der selgeren er klar til å selge, og budprisen er punktet der en kjøper er klar til å kjøpe.

Hva er en budpris og salgspris?

Begrepet "bud" refererer til den høyeste prisen en kjøper vil betale for å kjøpe et spesifisert antall aksjer i en aksje til enhver tid. Begrepet "spør" refererer til den laveste prisen som en selger vil selge aksjen til. Budprisen vil nesten alltid være lavere enn tilbuds- eller «tilbuds»-prisen.

Anbefalt: