Logo no.boatexistence.com

Er resonans en følelse?

Innholdsfortegnelse:

Er resonans en følelse?
Er resonans en følelse?

Video: Er resonans en følelse?

Video: Er resonans en følelse?
Video: Aiobahn - resonance (ft. KOCHO) [Official Audio] 2024, Juli
Anonim

resonate Legg til i liste Del. Å resonere er å lage, høre eller til og med forstå en dyp, full lyd. … Gjenklang betyr "å gjenta lyden", men resonere betyr "å utvide, forsterke." Lyd kan gi gjenklang når den sendes gjennom høyttalere, og det samme kan en idé eller følelse, når den uttrykkes artikulert eller med lidenskap.

Er resonans en følelse?

Du kan også erstatte adjektivet resonerende med ord som resonans eller gjenklang - de beskriver alle den fulle, rike lyden og følelsen til en bassstemme eller et trommeslag. Når noe gir følelsesmessig resonans, gir det en melding som du kan relatere til på et personlig nivå.

Hva betyr det hvis noe gir gjenklang hos deg?

Når noe «resonerer med deg», , treffer det deg dypt, så hardt at du kanskje til og med blir inspirert til å handleFor å blande dette uttrykket inn i et profesjonelt scenario, må man være sikker på at emnet har dyp mening og samsvarer med deres erfaringer, nåværende oppfatninger eller ønsker.

Betyr resonans vibrering?

Å vibrere eller høres, spesielt som svar på en annen vibrasjon. … Resonate er definert som å produsere en vibrerende lyd eller å relatere på en harmonisk måte. Et eksempel på å resonere er å gni kanten på et vinglass for å lage lyd.

Hvordan føles det når noe gir gjenklang hos deg?

Når noe "resonerer med deg", treffer det deg på et følelsesmessig nivå fordi du kan relatere til det. Det beveger deg og fremkaller en følelse av fortrolighet i deg. Noen ganger kan det til og med inspirere deg til å handle. Eksempel: Det han sa fikk gjenklang hos meg.

Anbefalt: