Logo no.boatexistence.com

Hva er g alt med schizofrene?

Innholdsfortegnelse:

Hva er g alt med schizofrene?
Hva er g alt med schizofrene?

Video: Hva er g alt med schizofrene?

Video: Hva er g alt med schizofrene?
Video: «ХРОНОС» | Научно-фантастическая короткометражка | Озвучка DeeaFilm 2024, Kan
Anonim

Schizofreni er en alvorlig psykisk lidelse der folk tolker virkeligheten unorm alt. Schizofreni kan føre til noen kombinasjoner av hallusinasjoner, vrangforestillinger og ekstremt forstyrret tenkning og atferd som svekker daglig funksjon og kan være invalidiserende. Personer med schizofreni trenger livslang behandling.

Hva er g alt med en schizofren hjerne?

Personer med schizofreni har opptil 25 % mindre volum av grå substans i hjernen, spesielt i tinning- og frontallappene (kjent for å være viktig for koordinering av tenkning og dømmekraft)). Pasienter som viser de verste hjernevevstapene har også en tendens til å vise de verste symptomene.

Hva er problemene med schizofreni?

Schizofreni er en kronisk hjernesykdom som rammer mindre enn én prosent av den amerikanske befolkningen. Når schizofreni er aktiv, kan symptomene inkludere vrangforestillinger, hallusinasjoner, uorganisert tale, problemer med å tenke og mangel på motivasjon.

Vet schizofrene at noe er g alt?

De vil ikke engang innse at noe er alvorlig g alt Hvis de tilfeldigvis merker symptomer, som å ikke være i stand til å tenke klart, kan de få det opp til ting som stress eller sliten. Hvis du er bekymret for at du eller noen du kjenner viser tegn på schizofreni, snakk med en lege eller rådgiver.

Er schizofreni den verste psykiske lidelsen?

Schizofreni er en av de mest alvorlige og skremmende av alle psykiske lidelser Ingen annen lidelse vekker så mye angst i allmennheten, media og leger. Effektive behandlinger er tilgjengelige, men pasienter og deres familier finner det ofte vanskelig å få tilgang til god omsorg.

Anbefalt: