Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer rman backup?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer rman backup?
Hvordan fungerer rman backup?

Video: Hvordan fungerer rman backup?

Video: Hvordan fungerer rman backup?
Video: ОБЗОР РЕЗАНОЙ ФБЕЛ-160М | ПЛЮЩИТСЯ? | ЕДЕТ? 2024, Kan
Anonim

RMAN bruker a media manager API for å jobbe med backup-maskinvare. En bruker kan logge på Oracle RMAN og beordre den til å sikkerhetskopiere en database. RMAN vil deretter kopiere filene til katalogen spesifisert av brukeren. Som standard lager RMAN sikkerhetskopier på disk og genererer sikkerhetskopisett i stedet for bildekopier.

Hva gjør RMAN backup?

RMAN (Recovery Manager) er en sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsbehandling som leveres for Oracle-databaser (fra versjon 8) laget av Oracle Corporation. Den gir funksjoner for sikkerhetskopiering, gjenoppretting og gjenoppretting av database som løser problemer med høy tilgjengelighet og katastrofegjenoppretting.

Hvordan sikkerhetskopierer jeg RMAN-databasen min?

Sikkerhetskopiering av en database i ARCHIVELOG-modus

  1. Start RMAN og koble til en måldatabase.
  2. Kjør kommandoen BACKUP DATABASE. Skriv for eksempel inn følgende kommando ved RMAN-ledeteksten for å sikkerhetskopiere databasen og alle arkiverte gjenta loggfiler til standard sikkerhetskopieringsenhet: RMAN> BACKUP DATABASE PLUS ARCHIVELOG;

Hvordan fungerer RMAN-gjenoppretting?

RMAN gjenoppretter filene til gjeldende banenavn og fjerner umiddelbart arkivpostene for datafilkopiene som ble opprettet under gjenopprettingen RMAN gjenoppretter filene til banenavnene spesifisert av SET NEWNAME og fjerner ikke depotpostene for datafilkopiene som ble opprettet under gjenopprettingen.

Hvordan forbedrer RMAN sikkerhetskopieringstiden?

Du kan forbedre sikkerhetskopieringsytelsen ved å justere nivået for multipleksing, som er antall inndatafiler som leses samtidig og deretter skrives inn i den samme RMAN-sikkerhetskopien. Nivået på multipleksing er minimum av MAXOPENFILES-innstillingen på kanalen og antall inngangsfiler plassert i hvert sikkerhetskopisett.

Anbefalt: