Logo no.boatexistence.com

Hvor bor keith urban?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bor keith urban?
Hvor bor keith urban?

Video: Hvor bor keith urban?

Video: Hvor bor keith urban?
Video: Tim Urban: Inside the mind of a master procrastinator | TED 2024, Juli
Anonim

Kjendisparet sier imidlertid ikke farvel til Tennessee. Rett borti veien i Nashville har stjernene et 12 000 kvadratmeter stort herskapshus som de kaller hjem, sammen med eiendommene deres i Beverly Hills, New York City og Australia.

Hvor bor Nicole Kidman og Keith Urban i Tennessee?

Summingen om NYC kan ha startet da Kidman og mannen hennes, Keith Urban, listet opp deres 5 086 kvadratfot Franklin, Tennessee herskapshus for salg i desember 2017. Hjemmet, som ligger en halvtime fra Nashville, ble kjøpt av paret i 2007 for 2,45 millioner dollar.

Hvor er Nicole Kidmans gårdshus?

"Big Little Lies"-skuespillerinnen ønsket Vogue velkommen til sitt Bunya Hill, Australia, hjem for videoserien deres "73 Questions."I videoen svarer Kidman på spørsmål med hurtigutløser mens han går gjennom eiendommen hennes, og gir seerne et glimt inn i hennes 111 mål store hjem på flere millioner dollar.

Har Nicole Kidman et hus i Australia?

Vær forberedt på å bli overrasket når det kommer til eiendomsporteføljen til Nicole Kidman og Keith Urban, ettersom paret eier mange boliger mellom seg, inkludert et idyllisk gårdshus i Nicoles hjemland Australia, en toppleilighet i Sydney, en leilighet i New York og et herskapshus i Los Angeles.

Hvor bor kjendisene i Nashville?

Så, sannheten i saken er at når det kommer til kjendiser, er de fleste kjendishjem i Nashville faktisk i Brentwood eller Franklin, TN. Dette er to av de mest velstående forstedene i Nashville-området.

Anbefalt: