Logo no.boatexistence.com

Er whammy bar nødvendig?

Innholdsfortegnelse:

Er whammy bar nødvendig?
Er whammy bar nødvendig?

Video: Er whammy bar nødvendig?

Video: Er whammy bar nødvendig?
Video: Is your Whammy / Tremolo bar usefull? 2024, Kan
Anonim

Nei, de er ikke nødvendige, men de kan ikke erstattes av intens vibrato. De lar deg bøye seg NED, en veldig fin funksjon. hva er fordelene og ulempene med en whammy-bar?

Er en whammy-bar verdt det?

Hvis du bare ville brukt det av og til, så ville det ikke t vært verdt bryet. Men hvis du er en håpefull Steve Vai, så ville det vært det. I den prisklassen ville hard-tailen sannsynligvis vært bedre for deg. Det meste av det moderne tøffe arbeidet du hører er gjort med Floyd Rose eller annen flytende trem.

Hva er vitsen med en whammy-bar?

A whammy bar løsner eller øker spenningen på strengen for å gi den en annen tone Vanligvis brukes den som en flourish eller en fargetone for å gi sangen en litt annen føle. Folk bruker den til å starte på en halvnote eller kvartnote, og deretter komme opp til notene for å gi den en spesiell lyd.

Kan du spille gitar uten en whammy-bar?

Det er opp til deg Hvis du vil spille eller vil spille gitar med whammy bar-effekter, så skaff deg en gitar med tremolo. Hvis du spiller metal eller hard rock, vil du sannsynligvis ha en. Men ikke alle hardrock- og metalspillere bruker whammy-baren, og en gitar uten whammy er mer egnet.

Hvorfor har noen gitarer ingen whammy-bar?

Det er mange grunner: 1: Det gjør vedlikeholdet mye mer komplisert for en nybegynner 2: Det er helt uvesentlig, selv for en rock-/metal-spiller. 3: En gitar med fast bro vil være mer allsidig for deg akkurat nå (du kan raskt endre stemninger og prøve ut forskjellige gauge-strenger uten et fullstendig oppsett).

Anbefalt: