Logo no.boatexistence.com

Hvilken del er eggehvite?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken del er eggehvite?
Hvilken del er eggehvite?

Video: Hvilken del er eggehvite?

Video: Hvilken del er eggehvite?
Video: ТАЕТ во РТУ! МАМА НАУЧИЛА! ЛУЧШЕ ТОРТА и готовится ПРОЩЕ ПРОСТОГО! Готовим Дома Пирог СЛЕЗЫ АНГЕЛА 2024, Kan
Anonim

Det ytre laget av et egg er albumet som er kjent som eggehviten. De fleste helsebevisste mennesker har en tendens til å bare spise denne delen fordi den er fettfri og lav i kalorier. Det gir sunne proteiner til kroppen uten å legge til ekstra kalorier.

Hvilken er bedre eggehvite eller eggeplomme?

Generelt er den hvite delen av egget den beste proteinkilden, med svært få kalorier. Eggeplommen bærer kolesterol, fett og hoveddelen av de totale kaloriene. Den inneholder også kolin, vitaminer og mineraler.

Hva er forskjellen mellom eggeplomme og eggehvite?

Plommen er gul-delen av egget, og får fargen fra plantepigmenter i hønas mat.… Eggeplommer består hovedsakelig av fett, proteiner og essensielle næringsstoffer. Den hvite delen av egget (også k alt albumin) dannes rundt eggeplommen senere, og gir demping mellom embryoet og det beskyttende skallet.

Er proteinet i eggehvite eller eggeplomme?

Egg regnes som en av de høyeste kvalitetsformene for protein foran kumelk og storfekjøtt. Eggehviter er spesielt kjent for sine høye nivåer av protein, men eggeplomme inneholder mer på gram for gram-basis. Eggehviter har 10,8g per 100g, men er trumfet av eggeplomme som inneholder 16,4g per 100g.

Kan du spise 3 egg om dagen?

Vitenskapen er klar på at opptil 3 hele egg per dag er helt trygt for friske mennesker. Sammendrag Egg øker konsekvent HDL (det "gode") kolesterolet. For 70 % av menneskene er det ingen økning i total- eller LDL-kolesterol.

Anbefalt: