Logo no.boatexistence.com

Er we althsimple selvstyrt?

Innholdsfortegnelse:

Er we althsimple selvstyrt?
Er we althsimple selvstyrt?

Video: Er we althsimple selvstyrt?

Video: Er we althsimple selvstyrt?
Video: НОВЫЙ ВЗГЛЯД НА ДЕПРЕССИЮ (СБОРНИК). Лекция Сэма Вакнина 2024, Kan
Anonim

We althsimple Trade er en selvstyrt plattform og gir ingen økonomiske råd eller anbefalinger. We althsimple Invest er en automatisert investeringstjeneste som administrerer investeringene dine for deg – inkludert RRSP og TFSA – ved å bruke en personlig portefølje av børshandlede fond med lave gebyrer.

Har We althsimple selvstyrte kontoer?

We althsimple Trade er en selvstyrt investeringsplattform. Du kan kjøpe og selge tusenvis av aksjer og børshandlede fond (ETFer) på store kanadiske og amerikanske børser. Det er ingen handelsprovisjoner og ingen kontominimum.

Er We althsimple RRSP selvstyrt?

Selvregissert RRSP forklart

Vel rikdom med mennesker + teknologi. We althsimple Invest er automatisert investering drevet av ekte mennesker for å gi deg råd. Kom i gang nå. En selvstyrt RRSP er en type RRSP som kan inneholde en rekke forskjellige investeringstyper under ett tak.

Kan du velge dine egne aksjer med We althsimple?

Hvis du er kjent med markedet og med visse selskaper, kan du ganske enkelt velge aksjene du vil investere i og lage din egen portefølje. … Kom i gang med å investere i aksjer med We althsimple. Vi vil bygge deg en personlig investeringsportefølje bestående av aksjeobligasjoner og eiendom.

Er We althsimple et Iiroc-medlem?

We althsimple Trade er en avdeling av Canadian ShareOwner Investments Inc. I likhet med de store bankene er ShareOwner Inc. et CIPF-medlem og regulert av IIROC for å beskytte investorer. We althsimple Trade er en avdeling av Canadian ShareOwner Investments Inc.

Anbefalt: