Logo no.boatexistence.com

Kan du bruke 511-impregnator på betong?

Innholdsfortegnelse:

Kan du bruke 511-impregnator på betong?
Kan du bruke 511-impregnator på betong?

Video: Kan du bruke 511-impregnator på betong?

Video: Kan du bruke 511-impregnator på betong?
Video: Video 126 - Begreper du kan bruke når du sammenligner Norge med andre land og kulturer 2024, Juli
Anonim

Miracle 511 Impregnator Sealer, 1 pint, er designet for to-i-ett forsegling og beskyttelse av medium til tett porøs flis og fugemasse. … Det anbefales for betong, steinbruddsfliser, keramiske fliser, porselensfliser, marmor, granitt, travertin, skifer, kvarts, murstein, terrazzo og til og med fugemasse.

Hvilken tetningsmasse er best for betong?

Epoksybetongforseglere er de mest holdbare, noe som gjør dem gode for tetting av garasjegulv og butikkmiljøer med mye trafikk. Mykere akrylforseglere, som krever en oppofrende gulvvoks, er rimeligere og populære for betonggulv i boliger, inkludert kjellere.

Kan du bruke fugemasse på betong?

Denne vann-baserte formelen er ikke-korrosiv, noe som gjør den trygg for granitt, betong, så vel som andre steiner i tillegg til fugemasse. Med en liter av denne effektive fugemasseforsegleren kan du holde selv overdimensjonerte strekninger med flislagte gulv, benker eller omgivelser til å se bra ut.

Hvor lenge før du kan gå på 511-impregnator?

Hurdetid: Vil være tørr å ta på om 1 - 3 timer og kan brukes til vanlig fottrafikk. For optimale resultater bør området holdes tørt og fritt for flekker i 72 timer.

Når kan du legge et andre strøk med 511 Impregnator?

Denne restene kan fjernes ved å reaktivere den med mer 511 eller mineralsprit og tørke umiddelbart. For flere påføringer la tørke 1 - 3 timer minimum førpåføring nummer to. To søknader bør være tilstrekkelig i selv de verste situasjonene.

Anbefalt: