Logo no.boatexistence.com

Hvor spiller forløsende kjærlighet?

Innholdsfortegnelse:

Hvor spiller forløsende kjærlighet?
Hvor spiller forløsende kjærlighet?

Video: Hvor spiller forløsende kjærlighet?

Video: Hvor spiller forløsende kjærlighet?
Video: Hvad siger sønderjyden? 2024, Kan
Anonim

Det har Abigail Cowen, Tom Lewis og Logan Marshall-Green i hovedrollene. Redeeming Love ble co-produsert av Lightworkers Media, Pinnacle Peak Pictures, Mission Pictures International og Nthibah Pictures, og filmet i Cape Town, Sør-Afrika.

Kommer Redeeming Love på kino?

Filmen er planlagt for utgivelse begynnelsen av 2022 under Universal Pictures-banneret (15.8.2021). Nthibah Pictures, Mission Pictures og Pinnacle Peak Pictures har inngått samarbeid med Universal Pictures for å håndtere distribusjon av Redeeming Love i amerikanske og kanadiske kinoer (15.8.2021).

Hva handler Redeeming Love av Francine Rivers om?

En kraftfull gjenfortelling av historien om Gomer og Hosea, Redeeming Love er en livsforandrende historie om Guds ubetingede, forløsende, altoppslukende kjærlighet.

Er Redeeming Love på Pureflix?

Pureflix gir ut første titt på «Redeeming Love», Francine Rivers' versjon av Book of Hosea. … Basert på Hoseas bok, solgte romanen mer enn tre millioner eksemplarer og regnes som en av de tidligste kristne historiske romansene. Filmatiseringen vil bli regissert av D. J.

Er utvalget en film?

The Selection-filmen Netflix utgivelsesdato og -tidspunkt - Selection-filmen er klar til utgivelse i 2021, og den er basert på en av de mest kjente bøkene til Kiera Cass, som er satt til 300 år frem i tid, og kommer snart til Netflix.

Anbefalt: