Logo no.boatexistence.com

Hva betyr ferie?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr ferie?
Hva betyr ferie?

Video: Hva betyr ferie?

Video: Hva betyr ferie?
Video: Dette betyr Ferie med mening for barn og voksne 2024, Juli
Anonim

verb. ferierte; ferie; helligdager. Definisjon av ferie (oppføring 2 av 3) intransitivt verb.: å ta eller tilbringe en ferie eller ferie (se ferieoppføring 1 mening 2) spesielt på reise eller på et feriested: ferie vil feriere i år ved kysten.

Er det et ord i ferie?

å ta ferie: Foreldrene mine ferierer i Spania i år.

Hva betyr en ferie i Storbritannia?

1 `holiday' På britisk engelsk refererer du til en periode du har lov til å tilbringe borte fra jobb eller skole som helligdager eller helligdager. Skolen hadde gjennomgått reparasjoner i ferien. En dag etter juleferien ringte jeg henne.

Hva er et eksempel på en ferie?

Et eksempel på en helligdag er jul En dag fri fra arbeid som man kan tilbringe på fritiden, spesielt en dag der skikken eller loven tilsier en stans av generell forretningsvirksomhet for å minnes eller feire en bestemt begivenhet. En religiøs festdag; en hellig dag. … Ofte brukt i uttrykket på ferie.

Hva er det amerikanske engelske ordet for ferie?

Vacation brukes ikke mye på britisk engelsk, bortsett fra å referere til en periode hvor et universitet er stengt, men ferie brukes på amerikansk engelsk, der det betyr en nasjonal, lovlig fridag, som Thanksgiving eller Independence Day. Så hvis du er i Amerika, er det mulig å ha ferie i løpet av en ferie.

My Summer Vacation

My Summer Vacation
My Summer Vacation
40 relaterte spørsmål funnet

Anbefalt: