Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er meningsmåling bedre enn å avbryte?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er meningsmåling bedre enn å avbryte?
Hvorfor er meningsmåling bedre enn å avbryte?

Video: Hvorfor er meningsmåling bedre enn å avbryte?

Video: Hvorfor er meningsmåling bedre enn å avbryte?
Video: Election polling: why is it so difficult? 2024, Kan
Anonim

Fordelene med avbrudd over avstemning. Den første fordelen er- ytelsen til mikrokontrolleren er langt bedre i Interrupt-metoden enn Polling-metoden. I polling-metoden sjekker mikrokontrolleren kontinuerlig om enheten er klar eller ikke, men sjansene for tap av data er større i Polling enn avbrudd.

Hvordan er meningsmåling annerledes enn å bruke avbrudd?

Avbrudd er en maskinvaremekanisme ettersom CPU har en ledning, avbruddsforespørselslinje som signaliserer at avbruddet har skjedd. På den andre siden er Polling en protokoll som fortsetter å sjekke kontrollbitene for å varsle om en enhet har noe å utføre Avbruddsbehandler håndterer avbruddene generert av enhetene.

Kan polling I/O være mer effektivt enn å avbryte i o?

Svar: Polling kan være mer effektivt enn å avbryte-drevet I/O. Dette er tilfellet når I/O er hyppig og av kort varighet. … En godt timet polling-sløyfe kan lindre denne belastningen uten å kaste bort mange ressurser gjennom looping uten behov for I/O.

Hva er sant om avbrudd og hva er fordelene ved å bruke det fremfor meningsmåling?

Noen av fordelene med polling er det relativt enkle programmet, overføringspålitelighet som foregår med maksimal hastighet, dvs. så snart I/O-enheten er klar og nei behov for ekstra tilgangsbrikker. Avbrudd er fordelaktig fordi det kan betjene flere enheter, det er mer fleksibelt og effektivt.

Hva er den største ulempen med meningsmåling?

Polling har den ulempen at hvis det er for mange enheter å sjekke, kan tiden som kreves for å polle dem overskride tiden som er tilgjengelig for å betjene I/O-enheten.

Anbefalt: