Logo no.boatexistence.com

Kan rødbuksalamander leve med fisk?

Innholdsfortegnelse:

Kan rødbuksalamander leve med fisk?
Kan rødbuksalamander leve med fisk?

Video: Kan rødbuksalamander leve med fisk?

Video: Kan rødbuksalamander leve med fisk?
Video: A Lovely Red Back SALAMANDER! 2024, Kan
Anonim

Companions. Mens salamander kan holdes sammen med noen fisk, må de være arter som er små, ikke-aggressive og kan tilpasses kaldt vann. Antallet fisk bør også være lavt nok til at salamanderen lett kan konkurrere om maten, siden de er mye tregere å mate enn de fleste fiskene.

Spiser salamander fisk?

Salamander spiser fisk. Valgene dine på bildet har svært forskjellige krav til vannkjemi. Guppies er det beste alternativet, og salamanderen vil mer enn sannsynlig spise noen av dem over tid.

Kan bettafisk og salamander leve sammen?

Hvis salamanderen og bettaen er aktive, kan det hende du er i orden. Det er viktig å huske at bettaen kan ombestemme seg en dag når du ikke er hjemme og bestemmer deg for å plukke på salamanderen.

Kan salamandere leve med fisk?

Salamandre er glupske rovdyr og vil spise alle typer insekter eller fisk. … De fleste salamandere foretrekker å spise insekter, s altlake og småfisk. Hvis du vil holde salamander og fisk sammen, velg en liten rase salamander som en tigersalamander eller en flekksalamander.

Kan fyre buksalamander klatre i glass?

Glass eller pleksiglass er et godt valg slik at du kan observere dyret ditt. Pass på at akvariet har et tettsittende lokk siden salamander er beryktet for å prøve å rømme habitatene sine og kan klatre på glassveggene i et akvarium.

Anbefalt: