Logo no.boatexistence.com

Har soltørkede tomater frø?

Innholdsfortegnelse:

Har soltørkede tomater frø?
Har soltørkede tomater frø?

Video: Har soltørkede tomater frø?

Video: Har soltørkede tomater frø?
Video: How to Make Sun-Dried Tomatoes #shorts 2024, Kan
Anonim

Vask tomatene og klapp dem tørre. Halver tomatene og fjern frø og kjerne om ønskelig. (Hvis du fjerner frøene og den indre saften vil tomatene tørke raskere.) Legg de tilberedte tomathalvdelene på et bakepapirkledd stekebrett med snittsiden opp.

Fjerner du frøene til soltørkede tomater?

Halver dem på langs og øs ut frøene deres. Hvis du for eksempel bruker biff- eller vintomater, fjern frøene og skjær dem i segmenter (i stedet for å bare halvere dem), så tørker de bedre. Cherrytomater fungerer utmerket også, og det er ingen grunn til å fjerne dem.

Hvordan lager jeg soltørkede tomatfrø?

Kutt dem i to og klem ut fruktkjøttet og frøene, og legg deretter tomatene i et enkelt lag på en rist i full sol. Pass på at det er et par tommer (5 cm) med luftstrøm under stativet. Snu tomatene hver dag og ta med stativet innendørs om natten.

Hvordan lages soltørkede tomater?

Soltørkede tomater er tomater som har blitt dehydrert ved å ha blitt plassert i solen, en dehydrator eller en ovn Når de er tørket, krymper tomatene og taper 90 % av vekten fra tap av vanninnhold. Soltørkede tomater er søte, syrlige og seige, og brukes til å pynte på retter som salater og pasta.

Er soltørkede tomater dårlige for deg?

Å inkludere soltørkede tomater i ethvert måltid er en smart måte å holde seg sunn på! Disse små edelstenene er fulle av næringsstoffer og antioksidanter (inkludert lykopen) som antas å redusere risikoen for visse kreftformer, nøytralisere frie radikaler og redusere betennelse.

Anbefalt: