Logo no.boatexistence.com

Hva er det vertikale datumet for nad83?

Innholdsfortegnelse:

Hva er det vertikale datumet for nad83?
Hva er det vertikale datumet for nad83?

Video: Hva er det vertikale datumet for nad83?

Video: Hva er det vertikale datumet for nad83?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

The North American Datum of 1983 Mens NAD 83 (1986) er 3-D i omfang, vedtok NOAA/NOS/NGS bare horisontale koordinater (breddegrad og lengdegrad) i over 99% av de rundt 250 000 stasjonene for å justere det nasjonale nettverket. Lengdegradsopprinnelsen til NAD 83 er Greenwich-meridianen med en nordlig asimutorientering.

Hva er NAD83-datum?

Den nordamerikanske datoen for 1983 (NAD 83) er det horisontale og geometriske kontrolldatumet for USA, Canada, Mexico og Mellom-Amerika NAD 83 ble utgitt i 1986 Stat-for-stat-justeringer ble fullført på 1990-tallet, et forsøk referert til som High Accuracy Reference Network (HARN).

Hva er det gjeldende vertikale nasjonale datumet?

I 1993 ble NAVD 88 bekreftet som det offisielle vertikale datumet i National Spatial Reference System (NSRS) for Conterminous United States og Alaska. (se Federal Register Notice (FRN)). Selv om det eksisterer mange papirer på NAVD 88, fungerer intet enkelt dokument som det offisielle definerende dokumentet for dette datumet.

Hvordan finner du ditt vertikale datum?

Det vertikale datumet er en samling av spesifikke punkter på jorden med kjente høyder enten over eller under gjennomsnittlig havnivå Nær kystområder bestemmes gjennomsnittlig havnivå med en tidevannsmåler. I områder langt unna kysten bestemmes gjennomsnittlig havnivå av formen på geoiden.

Hva er horisontal datum og vertikal datum?

Horisontale datums måler posisjoner (breddegrad og lengdegrad) på jordens overflate, mens vertikale datums brukes til å måle landhøyder og vanndybder. … En bruk av det horisontale datumet er å overvåke bevegelsen til jordskorpen.

Anbefalt: