Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer en downcomer?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en downcomer?
Hvordan fungerer en downcomer?

Video: Hvordan fungerer en downcomer?

Video: Hvordan fungerer en downcomer?
Video: How does the International Space Station work? 2024, Kan
Anonim

Mønsteret for fallrørsoppsett bestemmer væskestrømningsbanearrangementet og væskestrømningsretningen i kontaktområdet til skuffene Gir en foretrukket retning til dampen som strømmer gjennom åpningene i platen vil få væsken til å strømme i samme retning.

Hva er funksjonen til Downcomer?

Den primære funksjonen til fallrør på brett er å lette motstrøms væskestrøm nedover kolonnen med damp som strømmer opp gjennom brettåpningene på sil- og ventilbrett.

Hva er Downcomer i destillasjonskolonnen?

Nedkommende er rør med sirkulære, segmentelle eller rektangulære tverrsnitt som transporterer væske fra øvre brett til et nedre brett i en destillasjonskolonne.… Minimumsgrensen for strømningsveilengde er 400 mm for å gi god kontakt mellom damp og væske.

Hva er en fallrør?

: et rør for å lede noe nedover: som f.eks. a: et rør for å lede de varme gassene fra toppen av en masovn nedover til støvoppsamlere og avtrekkssystemet.

Hva er funksjonen til Weir og Downcomer?

Under denne skummende prosessen produseres et område med høy grensesnitt for effektiv damp-væske masseoverføring. Funksjonen til et overløp er å opprettholde ønsket væskenivå på brettet. Fallrør brukes til å lede væskestrømmen fra et øvre brett til et nedre brett.

Anbefalt: