Logo no.boatexistence.com

Hvor er smileren plassert?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er smileren plassert?
Hvor er smileren plassert?

Video: Hvor er smileren plassert?

Video: Hvor er smileren plassert?
Video: Where is smiley?? 2024, Kan
Anonim

The Smiler er en berg-og-dal-bane i stål som ligger ved Alton Towers i Staffordshire, Storbritannia. Produsert av Gerstlauer, åpnet den i 2013 som verdens første Gerstlauer Infinity Coaster. Det ligger i X-Sector-området i parken.

Får Smiler-turen deg til å smile?

Den mest merkbare egenskapen til The Smiler er Marmaliser i sentrum av rideområdet Den har fem ben, hver med sine egne evner. Inokulatoren gir deg et stikk av lykke når du passerer trinn 1 av marmilisering. The Tickler har som mål å kile deg til du ikke kan motstå å smile.

Hvilken alder må du være for å gå på smilebåndet?

Alle barn under 12 år må være i følge med en voksen på 18 år og oppoverBarn under 3 år kan besøke parken gratis. Følgende høyde- og aldersbegrensninger gjelder: Gjester må være 1,4 m eller eldre for å sykle Nemesis, Galatica, The Smiler, Oblivion og Rita (Rita har en maksimal høyde på 1,95 m).

Er wickerman egnet for 7-åringer?

Han kan dra på turer som de fleste fireåringer ikke er høye nok til Noen 6-7-åringer er faktisk ikke høye nok til. Han var litt over 1,2 meter da vi var på besøk, noe som betydde at han var høy nok for Spinball Whizzer. Vi tok imidlertid avgjørelsen om ikke å ta ham med på denne turen.

Hvilken alder er CBeebies Land for?

Hvilken aldersgruppe passer CBeebies Land best for? CBeebies Land er det eneste stedet hvor du kan møte, bli med og leke med dine favoritt CBeebies-karakterer. CBeebies er rettet mot små elever i alderen mellom 1 og 6.

Anbefalt: