Logo no.boatexistence.com

Hva betyr microcoated?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr microcoated?
Hva betyr microcoated?

Video: Hva betyr microcoated?

Video: Hva betyr microcoated?
Video: Hva du betyr 2024, Kan
Anonim

Microencapsulation er en prosess der små partikler eller dråper er omgitt av et belegg for å gi små kapsler, med nyttige egenskaper. Generelt brukes den til å inkorporere matingredienser, enzymer, celler eller andre materialer i en mikrometrisk skala.

Kan du knuse mikrobelagt aspirin?

Svelg hele. Ikke tygg, knekk eller crush. Ikke sug på dette produktet. Hvis du har problemer med å svelge, snakk med legen din.

Er mikrobelagt aspirin det samme som enterisk belagt?

Når det gjelder forekomst av sårdannelse og blødning, er det ingen forskjell mellom enterisk belagt og vanlig aspirin. Risikoen for sår og blødninger kommer sannsynligvis fra aspirins effekter i blodet, snarere enn fra der stoffet løses opp og absorberes.

Er enterisk-drasjerte tabletter trygge?

Knusing eller knusing av en enterisk belagt medisin kan føre til alvorlige bivirkninger, kan forhindre at medisinen fungerer som den skal, og kan redusere restitusjonshastigheten din. Les alltid pakningsvedlegget eller sjekk med apoteket for å se om det er trygt å knuse tablettene eller åpne kapslene.

Beskytter enterisk belagt aspirin magen?

Sikkerhetsbelegget (eller "enteric") på Ecotrin® aspirin hindrer at aspirinen løser seg opp i magen I stedet er det designet for å passere gjennom magen og løses opp i magen. tynntarm, hvor de fleste næringsstoffer og medikamenter tas opp uansett. Dermed er mageslimhinnen beskyttet mot irritasjon.

Anbefalt: