Logo no.boatexistence.com

Holder ringblomster dyr unna?

Innholdsfortegnelse:

Holder ringblomster dyr unna?
Holder ringblomster dyr unna?

Video: Holder ringblomster dyr unna?

Video: Holder ringblomster dyr unna?
Video: 🥦🥕 Dyrking for nybegynnere - enkelt å dyrke grønnsaker🥬🍅 2024, Kan
Anonim

Marigolds Ringblomsten er en av de mest kjente insektavstøtende plantene og med god grunn - de har en duft som holder skadedyr som mygg, nematoder som kålorm, og andre skadedyr unna. Plant ringblomster for å tiltrekke seg nyttige insekter som angriper og dreper bladlus.

Hvilke dyr holder ringblomster unna?

Marigolds – Ringblomsten er sannsynligvis den mest kjente planten for å frastøte insekter. Franske ringblomster frastøter hvitfluer og dreper dårlige nematoder. Meksikanske ringblomster sies å fornærme en rekke destruktive insekter og ville kaniner også.

Holder ringblomster gnagere unna?

Marigolds (Tagetes spp.) ikke frastøt gnagere, som mus, voles, rotter, ekorn, jordekorn og jordsvin. Anbef alte avskrekkende midler for disse uønskede hagebesøkende varierer basert på arten. … Det er mulig, sier hagebrukere, at disse forbindelsene også frastøter føflekker, som ikke er gnagere, men insektetere.

Liker dyr ringblomster?

Men det er noen fugler, for eksempel som svarttrost og kråker, som ofte river i ringblomster og river bladene i biter. Dette er fordi de leter etter insekter å gumle på, og det er noen som liker å henge rundt ringblomstene.

Er ringblomster bra for skadedyrbekjempelse?

I tillegg til å hjelpe til med å kontrollere nematoder, tiltrekker ringblomstblomster nyttige insekter som ikke bare pollinerer, men som også hjelper til med å kontrollere dårlige insekter. Nyttige insekter som tiltrekkes av ringblomster inkluderer: svevefluer, marihøner og snylteveps.

Anbefalt: