Logo no.boatexistence.com

Kunne jeg drive med eiendom på deltid?

Innholdsfortegnelse:

Kunne jeg drive med eiendom på deltid?
Kunne jeg drive med eiendom på deltid?

Video: Kunne jeg drive med eiendom på deltid?

Video: Kunne jeg drive med eiendom på deltid?
Video: GOLD COAST: the Florida of AUSTRALIA? 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan være deltidseiendomsmegler. Prosessen med å bli deltidsagent er nesten nøyaktig den samme som for folk som utdanner seg til å bli fulltidsagent. Den eneste forskjellen er at noen meglerhus vanligvis ikke ansetter folk som jobber deltid.

Er det vanskelig å være deltidseiendomsmegler?

Mange deltidseiendomsmeglere opplever at de trenger å legge ned lange timer i helgene og kveldene etter hovedjobben. Å bryte seg inn på dette feltet kan være krevende, og ikke alle er ute etter det. Du må være en naturlig hard worker og perfeksjonere dine tidsstyringsferdigheter for å lykkes.

Kan du være eiendomsmegler som en sidejobb?

Apropos eiendomsmeglere, selv om det er en hverdagsjobb for mange, kan det være en flott sidejobb, spesielt siden meglere kan gjøre mye av jobben sin på kvelden eller i helgene. Å bli eiendomsmegler krever imidlertid en forhåndsinvestering av både tid og penger for å få en lisens.

Er det en god sidejobb å være eiendomsmegler?

Sannheten skal sies, eiendom som et sidekjas er mulig. Mer enn mulig fungerer det faktisk ganske bra for mange mennesker. Fordi eiendomsmeglere er som gründere – de må mase. Ha hardt arbeid=få mer arbeid (mest av tiden).

Er eiendom en god sideopptreden?

House flipping er nok en flott sidejobb å jobbe med i fritiden. Oppgaven vil koste litt mer penger enn noen andre sidekjasninger, men hvis du vet hva du gjør kan det vise seg å være ekstremt lukrativt.

Anbefalt: