Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er shamballa-armbånd?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er shamballa-armbånd?
Hvorfor er shamballa-armbånd?

Video: Hvorfor er shamballa-armbånd?

Video: Hvorfor er shamballa-armbånd?
Video: Браслет Шамбала | Браслет из ниток | Узел для браслета 2024, Kan
Anonim

Shamballa er en åndelig helligdom som flyter over av kjærlighet, opplysning, perfeksjon og fred … Shamballa-armbånd sies å bringe fred, kjærlighet og opplysning til brukeren og de forskjellige fargene hver har en unik betydning som kan påvirke ditt fysiske og følelsesmessige velvære.

Hva betyr et Shamballa-armbånd?

Shamballa-armbånd har eksistert i århundrer. Ordet Shamballa representerer det mytiske riket som tibetanske buddhister mener symboliserer opplysning, fred og perfeksjon Shamballa-armbånd er basert på de tradisjonelle katolske rosenkransperlene som historisk sett brukes til meditasjon.

Hva symboliserer svarte perler?

Svarte perler antas å symbolisere evnen til å holde på håpet i møte med motgang og også å være positiv i ulykkelige tider. Ved å beholde håpet og beholde troen når det blir tøft, tror du at noe stort kan komme ut av det.

Hva betyr et gult perlearmbånd?

Yellow Shamballa-armbånd forbinder med kreativitet, visdom og lykke Hvis du håper å styrke kraften i deg, kan du bruke gult shamballa-armbånd for å hjelpe deg med prosessen. Resonneringskraften øker og du blir mer analytisk hvis solar plexus er sterk og yter bra.

Hva er Shamballa-snor?

kinesisk knotting snor har eksistert i godt over 1000 år og stammer fra kinesisk folkekunst som en form for dekorativt håndverk. … Kinesisk knutesnor brukes til alle typer prosjekter fra makramé og tradisjonelle kinesiske knuter til å lage de mer moderne 'shamballa'-armbåndene.

Anbefalt: