Logo no.boatexistence.com

I brannslukningsanlegg?

Innholdsfortegnelse:

I brannslukningsanlegg?
I brannslukningsanlegg?

Video: I brannslukningsanlegg?

Video: I brannslukningsanlegg?
Video: Пожар на немецком контейнеровозе MSC Flaminia. 2024, Kan
Anonim

Et brannslokkesystem er et konstruert sett med komponenter som jobber sammen for raskt å oppdage brann, varsle beboere og slukke brannen før omfattende skade kan oppstå Alle systemkomponenter må være: Designet og godkjent for bruk på de spesifikke brannfarene de forventes å kontrollere eller slukke.

Hva er funksjonen til brannslukningssystemet?

Brannslukningsapparat, bærbart eller bevegelig apparat som brukes til å slukke en liten brann ved å rette på den et stoff som kjøler ned det brennende materialet, berøver flammen oksygen eller forstyrrer de kjemiske reaksjonene som oppstår i flammen.

Hva er to typer brannslokkingssystemer?

To vanlige typer brannslokkingssystemer er konstruerte og forhåndskonstruerte systemer. Et konstruert brannslukkingssystem fungerer ved å oversvømme et helt rom med rent middel. Rene midler er gasser som undertrykker brann uten å skade mennesker eller utstyr.

Hva er i et brannslukkingssystem?

Et brannslokkingssystem, som et brannsprinkleranlegg, brukes til å slukke eller kontrollere branner, og aktiveres av varme, røyk eller en kombinasjon av de to. Et brannslukkingssystem bruker imidlertid gassformige, kjemiske eller skumbranndempende midler for å undertrykke brannen, i stedet for vann.

Hva er metodene for brannslukking?

De grunnleggende metodene for å slokke en brann er å kvele den ved å sikre at den ikke har tilgang til oksygen, for å avkjøle den med en væske som vann som reduserer varmen eller til slutt for å fjerne drivstoffet eller oksygenkilden, og effektivt fjerne ett av de tre brannelementene.