Blir leafpool forvist?

Innholdsfortegnelse:

Blir leafpool forvist?
Blir leafpool forvist?

Video: Blir leafpool forvist?

Video: Blir leafpool forvist?
Video: СООБЩЕНИЕ ДЛЯ ДУШЕВНО БОЛЬНЫХ. ВЫ ДЕЛАЕТЕ ВСЁ, ЧТО МОЖЕТЕ. (лекция Сэма Вакнина) 2024, Oktober
Anonim

Leafpool er utvist fra ThunderClan fordi hun venter pakker. …

Forlater Leafpool ThunderClan?

Etter en natt møter de en grevling, Midnight, som forteller dem at slektningen hennes planlegger å angripe ThunderClan. Leafpool innser at hun ikke kan forlate klanen og pliktene som medisinkatt, og bestemmer seg for å gå tilbake. Crowfeather er knust av hennes beslutning om å forlate ham og tar henne med hjem.

Hvorfor drepte Hollyleaf Leafpool?

Hollyleaf forteller henne at han måtte dø fordi han visste at Squirrelflight og Brambleclaw ikke var hennes ekte foreldre. Leafpool avslører for Hollyleaf at hun var hennes virkelige mor og at Squirrelflight prøvde å beskytte henne.… Leafpool forteller ham at han må leve med dette, for klanens skyld.

Hvem velger Leafpool i Starclan?

I The New Prophecy-serien blir Leafpool forelsket i WindClan Warrior, Crowfeather, og de bestemmer seg for å forlate klanene sine for å være sammen. Etter å ha møtt Midnight, velger Leafpool å gå tilbake til klanen sin, og hun ser mentorens død. Hun bestemmer seg for å være lojal mot ThunderClan.

Hvilken bok dør Leafpool i?

Så i the Lost Stars-eksemplet nevner Alderheart og Jayfeather at Leafpool bestod (som jeg er SÅ trist over), men boken sa aldri hvordan hun døde.

Anbefalt: