Logo no.boatexistence.com

Betyr pillengden noe?

Innholdsfortegnelse:

Betyr pillengden noe?
Betyr pillengden noe?

Video: Betyr pillengden noe?

Video: Betyr pillengden noe?
Video: Hva du betyr 2024, Juli
Anonim

Lengden på pilen din er en faktor for å bestemme riktig stivhet, eller ryggraden, for den perfekte pilen. Jo lengre pilen din er, jo mer smidig vil den virke når den blir skutt. Jo kortere pilen din er, jo mer stiv vil den virke når den skytes.

Hvordan påvirker pillengden nøyaktigheten?

Hvis du er konsekvent når det gjelder trekklengde, spiller pillengden liten rolle bortsett fra presisjonsskyting. Men pillengden påvirker dynamisk ryggrad, så hvis pilene dine har samme ryggrad, men forskjellige lengder, er de faktisk ikke den samme ryggraden. Så lenge de alle er like, egentlig ikke.

Er lengre eller kortere piler bedre?

Kortere piler er lettere og kan generelt gjøres stivere enn lange piler. … En pil bøyer seg mens den flyr gjennom luften, og en kortere og stivere pil vil bøye seg mindre, og dette hjelper også med ekstra hastighet og flyavstand.

Hvilken lengde skal pilene mine være?

Standardmåten for å måle pillengde er fra baksiden av punktet til halsen på nokken Trekklengden og pilryggen vil påvirke pillengden. Hvis du er en 28-tommers trekklengde og vil ha en pil som ender foran på stigerøret, vil pillengden din være rundt 27 tommer.

Hvor lange skal pilene mine være for en 29-tommers trekning?

Hvor lang skal pilen min være for en 29″ trekning? Basert på vår erfaring, hvis du bruker en 29″ draw med sammensatte buer, vil pillengden være 27.5″ (29″ – 1.5″) Dette gjør at pilen kan passe komfortabelt på pilstøtte, men sørg for at stigerørsmålet stemmer overens før du kjøper en mengde pil.

Anbefalt: