Logo no.boatexistence.com

Betyr takvifteretningen noe?

Innholdsfortegnelse:

Betyr takvifteretningen noe?
Betyr takvifteretningen noe?

Video: Betyr takvifteretningen noe?

Video: Betyr takvifteretningen noe?
Video: Направление потолочного вентилятора для лета и зимы 2024, Kan
Anonim

bladrotasjonen bør stilles til mot klokken for avkjøling, mens en rotasjon med klokken bidrar til å omfordele varm luft i fyringssesongen. … Det er derfor viktig at du er oppmerksom på retningen som knivene snurrer i hver sesong.

Hvilken retning bør takvifte gå om sommeren?

I sommermånedene bør takviftebladene stilles til å snurre mot klokken Når takviften din snurrer raskt i denne retningen, skyver den luften ned og skaper en kjølig bris. Dette bidrar til å holde romtemperaturen konsistent gjennom dagen og reduserer behovet for at et klimaanlegg skal kjøre konstant.

Hva gjør det å endre retningen på en takvifte?

Når viftebladene roterer mot venstre (mot klokken), blåser de luft inn i huden din. … Men ved å endre takvifteretningen til klokken, kan du skape et opptrekk som vil trekke kald luft opp mot viften Den kalde luften fortrenger den varme luften, som deretter distribueres til din hjemme.

Hvilken retning er best for takvifte?

Takvifteretningen om sommeren bør være mot klokken for å bidra til å skape en nedtrekk, som skaper den direkte, avkjølende brisen. Vifteretningen din om vinteren må være med klokken for å skape et opptrekk og sirkulere varm luft rundt i rommet.

Hvordan vet du om en takvifte går med eller mot klokken?

Du kan se om takviften din snurrer mot klokken ved å se hvordan bladene roterer. De skal bevege seg fra øverst til venstre, deretter ned til høyre, og deretter tilbake opp til toppen. Du bør også føle luftbevegelse mens du står under viften. Hvis du ikke gjør det, snurrer viften med klokken.

Anbefalt: