Logo no.boatexistence.com

Skal jeg bruke doe estrus?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg bruke doe estrus?
Skal jeg bruke doe estrus?

Video: Skal jeg bruke doe estrus?

Video: Skal jeg bruke doe estrus?
Video: КЛИНЬЯ БОЛЬШЕ НЕ НУЖНЫ! Мало кто знает этот СЕКРЕТ МОЛОТКА! Такого еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

Doe in heat urin er best brukt under brunst (eller noen ganger den "tidligere brunsten" som oppstår når noen eldre noen ganger får en biologisk fordel og går i brunst 28 dager tidligere enn den andre yngre gjør). … Når de begynner å gi tidlige tegn på brunst, tiltrekker de seg dollar.

Når bør jeg begynne å bruke Doe Estrus?

Doe Estrous-Ikke før du er innen to uker etter toppen av brunsten, vil du bruke duftene med høyere dollar-doebrust. Så fort du legger merke til at bukker begynner å jage etter halelogrende gjører og stikameraene dine øker aktiviteten, vil du drapere området rundt det beste stativet ditt med brunlig duft.

Fungerer doe i brunst virkelig?

Doe og estrous fungerer bra med moderatorvind, og vil åpenbart være mer spredt nedover motvinden. Dette kan noen ganger føre til at en dollar kommer inn fra motvinden på standplassen din; selv om de ofte vil sirkle rundt duften når de kommer nærme for å prøve å finne den nøyaktige plasseringen av duften.

Er det for tidlig å bruke Doe Estrus?

“ I pre-brust er det for tidlig for doe estrus Hvis en doe lukter det, vil den skremme henne, og hun går. Du vil beholde henne der, så bruk bukkeurin i stedet; det sender ganske enkelt et signal om at en annen bukk er i området.» … «Selv under brunsten er pengene ganske smarte.

Hva skjer hvis du bruker brunst før brunsten?

Under pre-rut, en doe ønsker å gruppere med andre gjør, og en buck ønsker å være med andre bukker-ungkarsgruppen. Siden de ikke er i brunst, er det for tidlig for et brunstprodukt, og bruk av Code Blue Doe Estrous vil sannsynligvis ikke gi penger til standen din.

Anbefalt: