Logo no.boatexistence.com

Vil smartmålere være obligatorisk innen 2020?

Innholdsfortegnelse:

Vil smartmålere være obligatorisk innen 2020?
Vil smartmålere være obligatorisk innen 2020?

Video: Vil smartmålere være obligatorisk innen 2020?

Video: Vil smartmålere være obligatorisk innen 2020?
Video: Why Smart Meters are a bad idea? The Risks of using Energy Smart Meters. 2024, Kan
Anonim

Regjeringen har forskjøvet fristen for utbygging av smartmåler til 2024, og du har rett til å nekte en smartmåler hvis du ikke vil ha en. Energiselskaper har blitt bedt om å ta "alle rimelige skritt" for å installere smarte målere i alle hjem.

Hvorfor bør du ikke kjøpe en smartmåler?

Smarte målere rapporterer for øyeblikket bruken din gjennom mobilnettverk, som kan være upålitelige i visse områder, spesielt hvis du bor på landet. Dette kan føre til at målinger ikke sendes, noe som kan føre til forvirring om regninger for både deg og energiselskapet ditt.

Skal jeg si nei til smartmålere?

Hvordan kan jeg nekte en smartmåler? Smartmålere er ikke obligatoriske, og du har rett til å nekte en hvis du ønsker detMen hvis din nåværende måler er for gammel, kan det være en sikkerhetsrisiko å ikke få den erstattet. Snakk med energileverandøren din om bekymringene dine hvis dette er tilfelle.

Kan du velge bort smartmåler?

De fleste stater med opt-out-programmer krever enten at en kunde lar en smartmåler installeres eller betaler for å velge bort. … Bare to stater tillater kunder å nekte smartmålere uten kostnad: New Hampshire og Vermont.

Er det et lovkrav å ha en smartmåler installert?

Du trenger ikke godta en smartmåler hvis du ikke vil ha en. Hvis leverandøren din forteller deg at du må ha en installert, ta kontakt med Citizens Advice forbrukertelefon. … Dette er fordi de billigere prisene som tilbys av leverandørene i fremtiden bare vil være tilgjengelige for kunder med smartmålere.

Anbefalt: