Logo no.boatexistence.com

Vil og ville forskjell?

Innholdsfortegnelse:

Vil og ville forskjell?
Vil og ville forskjell?

Video: Vil og ville forskjell?

Video: Vil og ville forskjell?
Video: Will or Would in English? | English grammar lesson| 2024, Kan
Anonim

Hovedforskjellen mellom vilje og ville er at vilje brukes for reelle muligheter mens ville brukes til forestilte situasjoner i fremtiden.

Hva er riktig, eller jeg ville?

Vil og ville er verb, og hver kan brukes på mange forskjellige måter. Vilje kan være et presens verb som betyr å få noe til å skje gjennom ønskets kraft. … Ville er en fortidsform for vilje. Det er også et betinget verb som indikerer en handling som vil skje under visse forhold.

Vil og ville i en setning?

For det første, ordet ville er preteritumsformen av ordet vilje. Jack sa at han ville fullføre arbeidet dagen etter. Ann sa hun ville skrive til oss snart. Han håpet hun ville komme.

Kan vi bruke ville for fremtiden?

Vi har dette i preteritum, enkel preteritum, og så, i den datidstanken, har vi en viss idé om fremtiden, og vi bruker Ville for å uttrykke den ideen om fremtiden. La oss imidlertid se på noen eksempler på dette. Her visste jeg at du ville hjelpe meg. … Så vi kan bruke Would for å snakke om fremtiden men i fortiden.

Er det om du vil, eller hvis du vil?

For det meste er kilden til forvirringen oppfatningen av at “ville” alltid brukes som fortidsform av hjelpeverbet “vil”. Ja, "ville" er fortidens form for "vilje", men det har også forskjellige andre bruksområder, som ikke har noe å gjøre med det faktum at ville er fortidens form for "vilje ".

Anbefalt: