Logo no.boatexistence.com

Gjør glidemiddel en forskjell?

Innholdsfortegnelse:

Gjør glidemiddel en forskjell?
Gjør glidemiddel en forskjell?

Video: Gjør glidemiddel en forskjell?

Video: Gjør glidemiddel en forskjell?
Video: Doctor Recommends the best Lube! 2024, Kan
Anonim

Det kan gjøre sex tryggere . Smøremiddel reduserer friksjonen, og reduserer dermed risikoen for skader under sex. Og hvis du bruker kondom, gjør glidemiddel det også mindre sannsynlig at det vil knekke eller falle av, og dermed øke beskyttelsen mot kjønnssykdommer inkludert HIV.

Er glidemiddel virkelig nødvendig?

Du trenger teknisk sett ikke å bruke glidemiddel, men det kan hjelpe til å gjøre sex mer behagelig, morsomt og redusere ubehag/smerte. I en fersk studie i Journal of Sexual Medicine, av 1000 deltakere, hadde 65 % av kvinnene brukt glidemiddel tidligere, og av dem hadde bare 20 % brukt de siste 30 dagene!

Hva skjer hvis du ikke bruker glidemiddel?

Å ha sex uten glidemiddel kan være ubehagelig. Friksjon med tørr hud kan være ubehagelig, til og med smertefullt. Friksjon under samleie kan også forårsake små rifter i den tynne huden i skjeden, penis eller anus. Dette øker din og partnerens risiko for seksuelt overførbare infeksjoner (SOI).

Kan du bruke spytt som smøremiddel?

Spytt er bare ikke så godt som glidemiddel «Det har ingen medfødte egenskaper som vil gjøre det til et godt smøremiddel,» sier Dr. Gersh. Den har ikke den glatte konsistensen, den fordamper og tørker raskere, og dessuten er den irriterende.»

Er babyolje trygt glidemiddel?

Kan du bruke babyolje som glidemiddel? Det korte svaret er no. Mens babyolje er trygt å bruke på huden som en fuktighetskrem, bør den ikke brukes som et seksuelt smøremiddel. Babyolje og andre mineraloljeprodukter som brukes som glidemidler kan forårsake kondomproblemer og hudirritasjon.

Anbefalt: