Logo no.boatexistence.com

Når blomstrer masdevallia-orkideer?

Innholdsfortegnelse:

Når blomstrer masdevallia-orkideer?
Når blomstrer masdevallia-orkideer?

Video: Når blomstrer masdevallia-orkideer?

Video: Når blomstrer masdevallia-orkideer?
Video: Ein Muss für jede Fensterbank: Masdevallia coccinea in leuchtendem Pink 2024, Juli
Anonim

En uvanlig art, Masdevallia caesia, har kjøttfulle, stroppformede blader som henger hengende. Toppblomstringen er om vinteren og våren. Blomstene er trekantede og forekommer enkeltvis eller i racemose blomsterstander. Begerbladene er forskjellig slektet og vanligvis med haler.

Hvordan får du masdevallia til å blomstre?

Lys: Kart diffust lys er nødvendig for å bringe Masdevallia i blomst; dette kan inkludere litt sol (ikke direkte sollys) i opptil to timer om dagen. Vann: I motsetning til enkelte orkideer som krever en uttørkingsperiode, vokser Masdevallia gjennom hele året og må holdes jevnt fuktig.

Hvordan tar du vare på masdevallia-orkideer?

Masdevallia liker fuktighet ved røttene siden de ikke har pseudobulber for å lagre vann, men du må passe på at potteblandingen ikke blir bløt. Jeg lar mine litt tørke mellom vanning og tror de tåler det litt tørrere enn jeg først trodde, så ikke overvann.

Hvilken tid på året blomstrer innendørs orkideer?

Disse orkideene blomstrer mellom april og september, og ofte to ganger i året. Blomstringen varer i fire til seks uker og er ofte velduftende.

Blomrer innendørs orkideer hele året?

De fleste orkideer vokser om sommeren og blomstrer om høsten, vinteren eller våren. … Mange orkideer blomstrer en gang i året, noen to ganger eller enda flere. En gang i blomst varer noen blomster uker eller måneder, mens andre kan vare bare dager.

Anbefalt: