Logo no.boatexistence.com

En setning på forbløffende?

Innholdsfortegnelse:

En setning på forbløffende?
En setning på forbløffende?

Video: En setning på forbløffende?

Video: En setning på forbløffende?
Video: Marcus & Martinus - Plystre på deg (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Han viste en forbløffende mangel på omsorg for andre. Lastbilen kan holde utrolig mye. Hun ga en forbløffende opptreden i sin første film.

Hva er en setning for å forbløffe?

Utrolig setningseksempel. Hukommelsen hans var forbløffende, energien hans utrettelig. Vi har sett på de forbløffende mulighetene genomikk gir. Hun så ham kjempe, farten hans forbløffet henne.

Hva kan være forbløffende?

Noe forbløffende er forbløffende, svimlende, dummende, fantastisk eller utrolig Det er ikke noe du ser hver dag. Dette er et ganske sterkt ord. En hund som håndhilser er ikke forbløffende, men en hund som ringer 911 for eieren er det definitivt. Forbløffende ting er fantastiske; de blåser deg.

Er forbløffende et positivt ord?

Sixties Mod. For meg innebærer "forbløffende" et visst element av vantro. Det kan brukes som et synonym for "fantastisk" enten på en positiv eller negativ måte, men selv om det høres et merkelig ordvalg ut for meg her, vil jeg ta det som et kompliment.

Hvordan bruker du forbauselse i en setning?

Eksempler på forbauselse i en setning

Hagens skjønnhet fylte meg med forbauselse. En folkemengde så forbauset på da han hoppet fra broen. De oppdaget til sin forbauselse at bilen deres var stjålet Til stor forbauselse for vennene hennes og familien forlot hun skolen for å fortsette skuespillerkarrieren.

Anbefalt: