Logo no.boatexistence.com

Hvordan får jeg den skarlagenrøde klosternøkkelen?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg den skarlagenrøde klosternøkkelen?
Hvordan får jeg den skarlagenrøde klosternøkkelen?

Video: Hvordan får jeg den skarlagenrøde klosternøkkelen?

Video: Hvordan får jeg den skarlagenrøde klosternøkkelen?
Video: How to Catch Cloyster - Pokémon Scarlet & Violet 2024, Juli
Anonim

The Scarlet Key er funnet inne i Doan's Strongbox, etter å ha drept Arcanist Doan i Scarlet Monastery, Library-fløyen. Strongbox er ikke låst på noen måte, og nøkkelen kan plyndres av alle partimedlemmer.

Trenger du en nøkkel til Scarlet Monastery?

Inngangen til Scarlet Monastery ligger i Tirisfal Glades, nordøst for Undercity. Når du går inn til klosteret, er det 4 dører, hvor hver av dem fører inn i en annen fløy i fangehullet. … Ingen nøkkel kreves for denne vingen, i motsetning til Scarlet Monastery: Armory og Scarlet Monastery: Cathedral.

Hva er SM-nøkkelen?

The Scarlet Key er hovednøkkelen til de mest bevoktede områdene som ble gjort krav på av Scarlet Crusade - Armory and Cathedral-vingene til Scarlet Monastery. Nøkkelen ble også en gang brukt til å åpne Scarlet Bastion i Western Stratholme; dette kravet ble fjernet under oppdatering 3.2. 0.

Hvilken Scarlet Monastery-inngang er hvilken?

Av de to låste dørene i klosteret, er inngangen til våpenhuset den riktige døren. Anbef alte nivåer for Armory er nivå 32-42, og den siste sjefen, Herod, Scarlet Champion, er nivå 40 elite. Den siste og tøffeste, men uten tvil den korteste vingen er Cathedral, for nivåene 35–45.

Hvilket nivå kan du gå inn i SM?

De to sjefene, Scarlet Commander Mograine og High Inquisitor Whitemane, kjempes samtidig. Katedralen er innstilt for spillere mellom nivå 35 og 45. Alle fire vingene lar alle nivå 21 eller høyere komme inn. På grunn av det store antallet blå elementer på lavt nivå, er SM en favoritt fangehull for spillere på lavt nivå.

Anbefalt: