Spelte eoin morgan for Irland?

Innholdsfortegnelse:

Spelte eoin morgan for Irland?
Spelte eoin morgan for Irland?

Video: Spelte eoin morgan for Irland?

Video: Spelte eoin morgan for Irland?
Video: Eoin Morgan's Journey From Ireland Cricket Team to England Cricket Team 2024, September
Anonim

Morgan, som fikk sin verdenscupdebut for Irland i 2007, var Englands kaptein. England hadde kanskje ikke vunnet VM hvis ikke for Morgan, som offisielt byttet til England i 2009. Morgan ble født i Dublin og hadde sin ODI-debut for Irland i 2006. Han var også en del av Irlands VM-lag i 2007.

Hvorfor spiller ikke Eoin Morgan for Irland?

Etter å ha turnert med England Lions i løpet av vinteren, ble det kunngjort i april 2009 at Morgan var i Englands 30-manns foreløpige tropp for 2009 ICC World Twenty20. Dette betydde at han ikke kunne spille for Irland, som også deltok i turneringen.

Kan en cricketspiller spille for to land?

En annen berømt cricketspiller som har representert to land i sin internasjonale cricketkarriere er Eoin Morgan Morgan startet sin internasjonale karriere med det irske cricketlaget og spilte 23 ODI-er for dem. Etter det begynte Morgan å spille cricket for England. … Han leder England i begrenset overs-format.

Hvem er den eneste spilleren som representerer 2 land i verdensmesterskapet i cricket?

Kepler Wessels spilte både test- og ODI-cricket for Sør-Afrika og Australia, mens Guyana-fødte Clayton Lambert ble den første cricketspilleren som bare spilte ODI-er for to nasjoner – etter å ha spilt elleve kamper for Vestindia mellom 1990 og 1998 (også fem tester), spilte han en enkelt ODI for USA i 2004.

Spiller Eoin Morgan county cricket?

En venstrehendt slagspiller, han spiller county cricket for Middlesex og har spilt for Englands test, One Day International (ODI) og Twenty20 International (T20I) lag.… Fra og med mai 2021 er Morgan tidenes ledende løpsscorer og mest besatte spiller for England i både ODI- og T20I-kamper.

Anbefalt: