Logo no.boatexistence.com

Vil prisene på kålrot endres på søndag?

Innholdsfortegnelse:

Vil prisene på kålrot endres på søndag?
Vil prisene på kålrot endres på søndag?

Video: Vil prisene på kålrot endres på søndag?

Video: Vil prisene på kålrot endres på søndag?
Video: Rags to Riches,Selling 1,040 Turnips, Day 25. 2024, Kan
Anonim

Daisy Maes kålrot prisene vil være forskjellige hver søndag og varierer fra 90 bjeller til over 100 bjeller. Uansett, du må kjøpe dem i pakker på 10. … Det er også noen apper der ute, for eksempel Turnip Prophet, som lar deg forutsi prissvingninger og store topper.

Svinger prisene på kålrot på søndag?

Når skal man kjøpe kålrot fra Daisy Mae

Daisy Maes kålrot prisene vil være forskjellige hver søndag og varierer fra 90 klokker til over 100 klokker. Uansett må du kjøpe dem i bunter på 10. Å kjøpe neper under 100 bjeller er vanligvis et godt bud. … Du kan besøke byen deres og kjøpe neper fra Daisy Mae hvis de er billigere.

Hvor ofte endres prisene på kålrot på søndag?

Selger. Timmy og Tommy i Nook's Cranny vil kjøpe neper hver dag, unntatt søndager, til en annen pris hver morgen (før kl. 12.00) og hver ettermiddag (12.00-22.00). Prisen deres kan være så lav som 9 Bells, og så høy som 660 Bells. Tidsreiser har ingen effekt på endring av prisen den uken.

Hvilken tid endres prisene på kålrot?

Du selger neper på Nook's Cranny til Timmy og Tommy, som alt annet. Trikset er at de endrer prisene to ganger om dagen: en gang om morgenen, og en gang klokken 12:00. Disse prisene vil svinge voldsomt, fra så lave som 15 bjeller til så høye som 650.

Hvilken dag er prisene på kålrot høyest?

Det er "topper" i markedet også, selv om den mest dramatiske toppen som kommer spillerne til gode er onsdag Onsdagens priser vil alltid være høyere, men de dobles vanligvis på onsdag netter. Så selg de nepene før kl. 20.00 og deretter gå stjernekikking eller noe som er like lønnsomt om natten.

Anbefalt: