Logo no.boatexistence.com

Hvordan beregner naca inntekt?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan beregner naca inntekt?
Hvordan beregner naca inntekt?

Video: Hvordan beregner naca inntekt?

Video: Hvordan beregner naca inntekt?
Video: Многозаходная резьба. Как это сделано. 2024, Kan
Anonim

Hvis sjekkene varierte fra lønningsdag til lønningsdag, ville vi tatt beløpet fra år til dato, delt det på antall lønnsslipper mottatt så langt det året for å bestemme gjennomsnittlig lønnsslippbeløp, og deretter multipliser med 26 og del på 12 Kort fort alt er det flere kriterier som bestemmer hvordan inntekten din beregnes.

Hvordan bestemmer NACA inntekt?

I følge et forum som er lest på nettet, er inntekten vår bestemt når du gjennomsnittlig de siste 2 årene W-2. Hvis det er tilfelle, vil vi bli vurdert som prioritet (gjennomsnittet er ~$77k). Hvis inntekten kun er basert på fjoråret, er vi ikke prioritert.

Hvordan bestemmer NACA hvor mye hus du har råd til?

overkommelighet bestemmes av inntekten din og dine månedlige forpliktelser. Pantebeløpet ditt kan ikke overstige 31 % av inntekten din. Imidlertid kan gjelden din til inntektsrasjonen ikke overstige 40 %. Så den totale gjelden din er 525 hver måned.

Hva er inntektsgrensen for NACA?

Gjeldende grenser er $484,350 for enebolig i de fleste områder og $726,525 i høykostnadsområder med betydelig høyere beløp for flerfamilieeiendommer. Medlem eller noen i husstanden kan ikke eie en annen eiendom når de stenger NACA-lånet.

Er NACA basert på inntekt?

NACA er åpent for alle uavhengig av inntekt eller hvor de ønsker å bo så lenge de overholder våre kvalifikasjonskrav, retningslinjer og prosedyrer.

Anbefalt: