Logo no.boatexistence.com

Hvem kvalifiserer for naca-programmet?

Innholdsfortegnelse:

Hvem kvalifiserer for naca-programmet?
Hvem kvalifiserer for naca-programmet?

Video: Hvem kvalifiserer for naca-programmet?

Video: Hvem kvalifiserer for naca-programmet?
Video: NACA SERIES: HOW LONG DID IT TAKE FOR US TO BECOME QUALIFIED?! 2024, Kan
Anonim

NACA fokuserer på huskjøpere med lav til moderat inntekt k alt "Prioritetsmedlemmer" og områder med lav til moderat inntekt "Prioritetsområder". Dermed er alle kvalifisert for å følge følgende: Prioriterte medlemmer: Boligkjøpere hvis inntekt er mindre enn 100 % av medianinntekten for Metropolitan Statistical Area (“MSA”).

Hva er inntektsgrensen for NACA?

Gjeldende grenser er $484,350 for enebolig i de fleste områder og $726,525 i høykostnadsområder med betydelig høyere beløp for flerfamilieeiendommer. Medlem eller noen i husstanden kan ikke eie en annen eiendom når de stenger NACA-lånet.

Godkjenner NACA alle?

NACA er åpent for alle uansett inntekt eller hvor de ønsker å bo, så lenge de overholder kvalifikasjonskravene, retningslinjene og prosedyrene våre.… Hver person i husstanden din som har til hensikt å være på boliglånet må delta i denne prosessen og må fullføre NACA-kvalifiseringsprosessen.

Hvilken kredittpoengsum trengs for NACA?

Med de fleste boliglånsprogrammer trenger du vanligvis en minimumsscore på 580 til 620 for å kvalifisere deg.

Hvordan bestemmer NACA hvor mye hus du har råd til?

overkommelighet bestemmes av inntekten din og dine månedlige forpliktelser. Pantebeløpet ditt kan ikke overstige 31 % av inntekten din. Imidlertid kan gjelden din til inntektsrasjonen ikke overstige 40 %. Så den totale gjelden din er 525 hver måned.

Anbefalt: