Logo no.boatexistence.com

Skal jeg lære spansk eller portugisisk?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg lære spansk eller portugisisk?
Skal jeg lære spansk eller portugisisk?

Video: Skal jeg lære spansk eller portugisisk?

Video: Skal jeg lære spansk eller portugisisk?
Video: Spanish vs. Portuguese - Which is Harder? 2024, Juli
Anonim

Mens flere mennesker generelt snakker spansk og spansk er litt lettere å lære, er portugisisk en litt mer spesialisert ferdighet å ha og er mer nyttig for forskjellige land, inkludert Brasil. Det er også en generell preferanse: mens noen elsker lyden av spansk, foretrekker andre portugisisk.

Bør du lære portugisisk eller spansk først?

For de fleste engelsktalende som morsmål er spansk litt lettere å lære enn portugisisk. Dette er først og fremst et spørsmål om tilgang. Siden spansk snakkes av over 400 millioner mennesker over hele verden (sammenlignet med litt over 200 millioner for portugisisk), er det lettere å finne spanske ressurser og medier for å lære eller øve.

Er portugisisk verdt å lære?

Fordi portugisisk ligner på andre romanske språk, kan learning it også hjelpe deg med å lykkes hvis du velger å studere et annet romansk språk på veien. Siden dette er en av de mest populære språkfamiliene blant studenter, er enhver fordel du kan oppnå en stor bonus!

Kan en portugisisk person forstå spansk?

Til tross for nærheten til de to landene og hvordan de to språkene er relatert, ville det være feil å anta at portugisere snakker spansk. De to landene og språkene har tross alt utviklet seg hver for seg i århundrer, og de fleste portugisiske forstår ikke spansk i det hele tatt

Er portugisisk mer populært enn spansk?

Det er anslagsvis 200-210 millioner som snakker portugisisk, noe som setter det fast på verdens ti beste språk. … Tall tyder på nytte, men problemet er at mens Portugisisk er stort Spansk er over to ganger større (400 millioner morsmål og teller).

Anbefalt: