Logo no.boatexistence.com

Er veiledende fartsgrenser håndhevbare i Storbritannia?

Innholdsfortegnelse:

Er veiledende fartsgrenser håndhevbare i Storbritannia?
Er veiledende fartsgrenser håndhevbare i Storbritannia?

Video: Er veiledende fartsgrenser håndhevbare i Storbritannia?

Video: Er veiledende fartsgrenser håndhevbare i Storbritannia?
Video: Førerkort - Fart, stress og øvelseskjøring 2024, Kan
Anonim

Det er ikke dermed sagt at du ikke skal følge rådsgrensen – det kan være kø med trafikk foran eller arbeidere i veien for eksempel, men de er ikke håndhevbare fartsgrenser pr. se.

Må du følge veiledende fartsgrenser?

RÅDGIVENDE FARTSGRENSER

Siden den veiledende fartsgrensen ikke er innenfor en rød ring, er det bilistenes valg om de overholder den anbef alte fartsgrensen eller ikke, forutsatt at de gjør ikke overskride den maksimale forskriftsmessige fartsgrensen.

Hva betyr et veiledende fartsgrenseskilt?

En veiledende fartsgrense er en hastighetsanbefaling fra et styrende organ, brukt når det kan være uklart for sjåføren at sikker hastighet er under lovlig hastighet.

Er fartsgrenser på private veier håndhevbare i Storbritannia?

200-yard-regelen er dermed ikke absolutt. Bortsett fra denne generelle grensen, er det mulighet for å variere fartsgrenser på veier. Derfor kan en privat vei som publikum har tilgang til ha eller ikke ha en fartsgrense, men hvis den har gatelys mindre enn 200 meter fra hverandre, vil 30 mph-grensen sannsynligvis gjelde.

Kan en fartsgrense på 20 mph håndheves?

En politistyrke som er villig til å håndheve

Nylig har foreningen for politisjefer gjentatt det faktum at 20 mph-hastighet grenser kan håndheves og hvor grensen er tydelig merket (dvs. oppfyller skiltforskriftene), så kan eventuelle lovbrytere bli straffeforfulgt.

Anbefalt: