Er omdømmekonto bredt i wow?

Innholdsfortegnelse:

Er omdømmekonto bredt i wow?
Er omdømmekonto bredt i wow?

Video: Er omdømmekonto bredt i wow?

Video: Er omdømmekonto bredt i wow?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Oktober
Anonim

Mens omdømmeprestasjoner er kontodekkende, er omdømmegevinster ikke kontodekkende, hver karakter har sine egne omdømmenivåer. Prestasjonssporeren sjekker et rykte som er opptjent når en av karakterene dine når Ex alted for første gang og på egen hånd.

Er omdømmekonto omfattende i BFA?

Sørg for å sjekke vår opphøyde guide, for alle dine omdømmebehov! Den første Battle for Azeroth store patchen Tides of Vengeance har blitt annonsert i dag. … Eller omvendt bør alle mine alter være halvveis æret når de går inn i bfa? Rep-gevinst vil ikke være kontodekkende, men fremgang mot prestasjonen vil imidlertid gjøre det.

Er omdømmekonto bredt i Shadowlands?

Chains of Domination legger til et omdømmefangst i form av et omdømmetoken for hele kontoen som gir 500 omdømme med alle Shadowlands-fraksjonene.

Er 100 ex alted reputations-kontoen omfattende?

Blizzard har annonsert at fra og med Tides of Vengeance, vil rykteprestasjoner som 100 Ex alted Reputations ha fremgang over hele kontoen, noe som betyr at du ikke lenger vil miste fremgang hvis du når opphøyet med en bestemt fraksjon på en annen karakter.

Hva er kontodekkende i wow?

Account-wide refererer til prestasjoner, følgesvenner og mounts som er tilgjengelige eller kreditert til alle karakterene på en spillers World of Warcraft-konto. Så langt ble disse aspektene av spillet introdusert med. Mists of Pandaria-utvidelse.

Anbefalt: