Hvem er mcdaniel jr?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er mcdaniel jr?
Hvem er mcdaniel jr?

Video: Hvem er mcdaniel jr?

Video: Hvem er mcdaniel jr?
Video: Stephen McDaniel Reacts to Lauren Giddings Body Discovery 2024, September
Anonim

McDaniel, Jr. er styreleder og administrerende direktør i Moody's Corporation. … McDaniel ble utnevnt til Chief Operating Officer i Moody's Corporation i januar 2004, og ble utnevnt til president for selskapet i oktober 2004. Han overtok ansvaret som styreformann og administrerende direktør i april 2005.

Er Moody's et godt selskap?

Dette er et veletablert, anerkjent selskap som tilbyr muligheter for interessant arbeid, læringsmuligheter og for å møte markedets behov med flotte produkter. Den har good bedriftskultur, tilbyr store fordeler og markedsrenter. Alt i alt hadde jeg en positiv erfaring med å jobbe i dette selskapet.

Hvem er presidenten for Voya Financial?

Rodney O. Martin, Jr. Rodney O. Martin, Jr., er styreleder og administrerende direktør (CEO) i Voya Financial, Inc.

Er baa2 en investeringsgrad?

Investorer grupperer vanligvis obligasjonsvurderinger i 2 hovedkategorier: Investeringsgrad refererer til obligasjoner rated Baa3/BBB- eller bedre. Høyrente (også referert til som "non-investment-grade" eller "junk"-obligasjoner) gjelder obligasjoner vurdert Ba1/BB+ og lavere.

Er Moodys-kontoen gratis?

Registrering er gratis, raskt og enkelt, slik at du kan handle for forskning og data i butikken vår og delta i undersøkelsen om forretningstillit.

Anbefalt: