Logo no.boatexistence.com

Skal jeg la hundene mine bryte?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg la hundene mine bryte?
Skal jeg la hundene mine bryte?

Video: Skal jeg la hundene mine bryte?

Video: Skal jeg la hundene mine bryte?
Video: Счастливая история слепой кошечки по имени Нюша 2024, Kan
Anonim

Lekekamp mellom hunder er bare naturlig og bør tillates. Det er en god trening for hunden din, en repetisjon for voksenlivet, og en god praksis for sosialisering. Imidlertid kan lekekamper noen ganger bli til en ekte og farlig kamp.

Er det bra å kjempe med hunden din?

Selv om kamplek mellom hunder og mennesker kan være morsomt, fører den høye emosjonelle opphisselsen som resulterer ofte til mangel på hemning, og det er da problemer kan skje, til og med til hyggelige hunder og til hyggelige mennesker. Spillestilene som brukes i bryting, brukes også i alvorlige kamper og predasjon.

Bør jeg ikke bryte med hunden min?

Det er aldri greit for hunden å starte brytekampenDet er noen trenere der ute som sier "la aldri hunden din å bryte, siden den kan ende opp med å bli aggressiv og bryte med en eldre person eller et lite barn." Dette er feil. En hund kan læres å forstå når han får signalet om å bryte.

Bør jeg la hundene mine leke aggressivt?

Det er helt norm alt, trygt og sunt i de fleste tilfeller, men det kan bli farlig hvis det går for langt. Hunder kan leke-bite, kaste utfall, sveipe og til og med bjeffe mot deg eller andre hunder under lek, men det vil norm alt gjøres på en skånsom og vennlig måte.

Er det greit å spille jakt med hunden min?

La hunden din leke jakt så lenge den vil. Du kan velge å være med hele tiden, eller la hunden din ha det gøy med de andre hundene i parken. Chase er et så naturlig hundespill at alle valpene instinktivt burde ønske å leke!

Anbefalt: