Logo no.boatexistence.com

Skal noens fortid påvirke forholdet?

Innholdsfortegnelse:

Skal noens fortid påvirke forholdet?
Skal noens fortid påvirke forholdet?

Video: Skal noens fortid påvirke forholdet?

Video: Skal noens fortid påvirke forholdet?
Video: Cracking the Quantum Code: Physicist Exposes Reality 2024, Kan
Anonim

Som voksne må vi huske at det er ganske sannsynlig at den vi dater har datet minst én person før. Sjansene for å være den eneste personen noen noen gang har datet er små. Til syvende og sist, som noen har datet i fortiden, bør ikke påvirke fremtiden din - med mindre du lar det, noe som kan være altfor enkelt.

Betyr noens fortid noe i forhold?

Det korte svaret er yes, det er viktig å snakke med partneren din om fortiden din. Men det betyr ikke å dele alt. Det er ting fra fortiden din som ikke har noen betydning for ditt nåværende forhold. Du kan holde dem for deg selv.

Kan fortiden din ødelegge et forhold?

Da er du definitivt på rett sted. Følelsesmessige arr fra tidligere forhold kan ødelegge ditt nåværende forhold. Tidligere forholdstraumer, som om du hadde vært gjennom emosjonelle eller fysiske overgrep, kan gjøre deg nervøs og skeptisk i det nye forholdet ditt.

Er fortiden viktig i et forhold?

En del av å være i et forhold er å dele livet ditt med en annen, derfor det er viktig å dele fortiden din med partneren din … Fortiden din avslører motivasjonene dine og den avslører dine følelsesmessige triggere, så bare tenk på hvordan denne informasjonen kan heve lykke og lykke i forholdet ditt.

Er det godt å kjenne til partnerens fortid?

Selv om det sannsynligvis er best å hoppe over de intrikate detaljene (du vil ikke vite så mye), bør du ha en god følelse av partnerens seksuelle historie og vite ting som om de noen gang har hatt en kjønnssykdom eller gjort noen gravid (eller har vært gravid).

Anbefalt: