Logo no.boatexistence.com

Ender Rory og Jess sammen?

Innholdsfortegnelse:

Ender Rory og Jess sammen?
Ender Rory og Jess sammen?

Video: Ender Rory og Jess sammen?

Video: Ender Rory og Jess sammen?
Video: Untouched for 25 YEARS ~ Abandoned Home of the American Flower Lady! 2024, Kan
Anonim

Rory og Jess er glade for å endelig være sammen, og blir først bare plaget av den truende skyggen av Dean, som Rory ikke ønsker å skade noe mer. Dean truer med å banke opp Jess og innleder et vennskap med Rory som et knep for å vinne henne tilbake, noe Rory ikke er klar over.

Ender Jess og Rory sammen til slutt?

Milo Ventimiglia er glad for at Jess og Rory ikke endte sammen på «Gilmore Girls»

Kommer Jess og Rory noen gang sammen?

6 sesong 3: Jess og Rory begynner offisielt å date (og slutter dårlig) Fans elsker mange episoder med Rory og Dean, men når sesong 3 ruller rundt, kan ikke Rory skjule de romantiske følelsene sine for Jess. Dean dumper henne veldig høyt og offentlig på bydansemaraton, og Rory og Jess kan offisielt være sammen.

Hvem ender Jess opp med i Gilmore Girl?

Jess og Rory er endelig sammen, i hvert fall til slutten av sesongen, før han mislykkes på skolen og forlater byen. Han snakker ikke med Rory før han drar, noe som resulterer i at hun går videre med livet og drar til Yale.

Hvem ender Rory opp med?

De går til Stars Hollow og Lorelai begynner endelig å akseptere dem. Logan ber Lorelais tillatelse til å be Rory om å gifte seg med ham. Logan frier til Rory en episode senere, men Rory ber om mer tid til å tenke. Logan gir tilbudet en siste gang i den nest siste episoden, ved Rorys uteksaminering fra Yale, og sier at det er alt eller …

Anbefalt: