Logo no.boatexistence.com

Når sensorlyset lyser hele tiden?

Innholdsfortegnelse:

Når sensorlyset lyser hele tiden?
Når sensorlyset lyser hele tiden?

Video: Når sensorlyset lyser hele tiden?

Video: Når sensorlyset lyser hele tiden?
Video: SUB)사계절이 편해지는 옷 정리정돈 노하우/ 한눈에 보기 좋은 깔끔한 수납 (with.에어락) 2024, Kan
Anonim

Hva får lyset mitt til å forbli på? Flere ting kan føre til at bevegelsesdetektoren forblir på, inkludert alder, stormskader, strømstøt, feil installasjon og feilaktige innstillinger. Noen få problemer er enkle å rette uten profesjonell hjelp.

Hva gjør du når sensorlyset forblir på?

Slå av armaturets kretsbryter i minst 30 sekunder. Hvis armaturet har en lysbryter, slår du bryteren på i 2 sekunder, deretter av i 2 sekunder og deretter på igjen. Hvis armaturet har en lysbryter, slår du det raskt av og på fire eller fem ganger, eller til lyset forblir på.

Hvorfor slår ikke sensorlysene mine seg av?

Den beste måten å tilbakestille et bevegelsessensorlys på er å slå det av og på igjen i en periode på 30 sekunder eller lengerEn huseier kan også slå av strømmen til den ved bryteren, for å sikre at den har tid til å tilbakestille seg selv. Hvis det ikke fungerer, kan det være sensoren selv eller pæren som har skylden.

Hvordan slår du av sensorlyset?

De fleste produsenter gjør det til en ganske enkel prosess å deaktivere denne hovedfunksjonen til lysene. En bryter på armaturet skal lese "på tid", vanligvis funnet rett under bevegelsessensoren. Sett den til en hvilken som helst posisjon, bortsett fra testposisjonen, og skru av bryteren som lyset er koblet til.

Hvorfor lyser sensorlyset?

Flere ting kan føre til at bevegelsesdetektoren forblir på, inkludert alder, stormskader, en strømstøt, feil installasjon og feilaktige innstillinger. Noen få problemer er enkle å rette uten profesjonell hjelp.

Anbefalt: