Logo no.boatexistence.com

Kan mario badescu brukes i hår?

Innholdsfortegnelse:

Kan mario badescu brukes i hår?
Kan mario badescu brukes i hår?

Video: Kan mario badescu brukes i hår?

Video: Kan mario badescu brukes i hår?
Video: Everything about sourdough / production and preservation with detailed description / FAQ surdough 2024, Kan
Anonim

Laget med en blanding av duftende urteekstrakter og rosevann, frisker den opp huden lett samtidig som den øker fuktigheten og lindrer dehydrert, stram hud. Sprøyt den over fuktighetskremen din for en hydreringsboost eller bruk den til å sette sminke. Den kan til og med brukes på tørt hår som en lett fuktighetsmist.

Hva gjør Mario Badescu med håret ditt?

Løsningen? Vår flerbruks Nucleic Moisturizing Hair Rinse. Nærende urteekstrakter bidrar til å myke opp skadede, bearbeidede eller fine hårtyper over tid. Det er som tilsvarer vår Rosewater Facial Spray, men selvsagt for håret ditt.

Hvorfor bør du ikke bruke Mario Badescu-spray?

Mario Badescu-sprayene Inneholder skadelige ingredienser

Ingredienser i hudpleieprodukter er i stand til å trenge gjennom huden, som som et resultat må du være oppmerksom på ingrediensene du legger på huden din.

Hva er dårlig med Mario Badescu?

Klagen hevder også at Mario Badescus produkter inneholdt høyere doser av triamcinolonacetonid enn reseptbelagte doser. Begge steroidene utgjør en alvorlig helserisiko for både huden og kroppens binyresystem.

Er Mario Badescu spray bra for huden?

Mario Badescu ansiktssprayer er nourishing face mists som du kan bruke på huden som toner, makeup-sett eller bare en liten glødeboost gjennom dagen. De kommer fullpakket med ingredienser som er beroligende og svært gunstige for huden din.

Anbefalt: