Hva er bufret vitamin c?

Innholdsfortegnelse:

Hva er bufret vitamin c?
Hva er bufret vitamin c?

Video: Hva er bufret vitamin c?

Video: Hva er bufret vitamin c?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Oktober
Anonim

Bufret vitamin C kombinerer en svært absorberbar form for vitamin C sammen med buffermineralene magnesium, kalium og kalsium for å tillate høyere doser uten magebesvær, og for å støtte riktig muskelavslapping og sammentrekning.

Er bufret vitamin C bedre enn vanlig?

Den andre grunnen er den viktigste, og det er det faktum at bufret vitamin C er "bufret". Ved å være bufret med kalsium, magnesium og kalium er det skånsommere for magen. Du kan da ta denne formen for vitamin C i høyere doser, noe som gjør den veldig effektiv for å bygge opp immunforsvaret.

Hva er forskjellen mellom bufret vitamin C og vanlig vitamin C?

Mineralaskorbater som kalsium- og magnesiumaskorbat kalles ofte 'bufret' vitamin C. Mange synes dette er mildere former for vitamin C som tåles bedre av tarmen. Det er imidlertid viktig å vurdere den medfølgende dosen av mineral (kalsium, magnesium osv.) når du tar høyere nivåer.

Hva er bivirkningene av bufret vitamin C?

Diaré, forstoppelse, kvalme, oppkast, magekramper/smerter eller halsbrann kan forekomme. Hvis noen av disse effektene vedvarer eller forverres, informer legen din eller apoteket umiddelbart.

Hva er den mest effektive formen for vitamin C?

1: askorbinsyre Som den mest kjente og godt undersøkte formen for vitamin C i hudpleiespillet, er den den mest effektive til å trenge inn i hudbarriere. Når den er riktig formulert ved en pH på mindre enn 4, har denne typen vitamin C store antialdringsfordeler for normale hudtyper.

Anbefalt: